Varför God Vårdbemanning Curae?

För vårdpersonal

Vi på Curae God Vårdbemanning tar alltid hänsyn till din nuvarande livssituation, dina önskemål samt möjligheter för att hitta rätt uppdrag till just dig och ditt viktiga arbete!

Vare sig du söker ett kortare eller mer kontinuerliga uppdrag så hjälper våra bemanningsansvariga på Curae God vårdbemanning dig att hitta dit. Vi strävar dessutom efter bra villkor där våra löner för dig som bemanningssjuksköterska är konkurrenskraftiga och på detta vis kan vi erbjuda bästa möjliga service. Allt för att du ska känna dig så trygg och nöjd som möjligt hos oss då du är grundpelaren i hela vårt arbete.

Curae God Vårdbemanning har flera uppdrag inom olika områden på bl.a allmänna sjukhus, privata vårdinrättningar, vårdcentraler, rehabilitering och mer för att ge dig möjligheten, beroende på din specialitet och intresse, att jobba där du trivs bäst eller vill utvecklas ytterligare.

För vårdgivare

Vi på Curae God Vårdbemanning är ett bemanningsföretag som gör sitt yttersta för att hjälpa er hitta rätt personal på rätt plats och kan erbjuda, som vår slogan lyder, engagerad, kompetent och skicklig personal!

Curae God Vårdbemanning är perfekt för er som söker sjuksköterskor till långvariga eller kortvariga uppdrag. Med en verkställande direktör besittandes över 25 års erfarenhet inom vård gör att vi på Curae God Vårdbemanning naturligt kan hitta den kompetens som behövs hos er samtidigt som vi även möter vår konsults behov och erfarenhet. Detta så att ni kan känna er trygga i att vi har hittat rätt sjuksköterska för uppdraget.

Förutom strävan efter glada medarbetare strävar vi också efter att kunna erbjuda bästa möjliga service och tjänster av högsta kvalité till er som hyr in våra konsulter. Det här genom vår långa erfarenhet av det som krävs för ett effektivt och lyckat arbete samtidigt som vårdbehövande också känner sig trygga i personalens händer.

Vi fokuserar mycket på ett lyckat samarbete och att alla parter ska vara nöjda samtidigt som det viktiga arbetet inom vården blir gjort med kvalité på ett tryggt och säkert sätt!

Kontakta oss nu!

Är ni i behov av bemanning av sjuksköterskor eller är du en sjuksköterska som är intresserad av att jobba hos oss?

Har ni frågor om andra uppdrag som inte nämns ovan eller om ni har fler funderingar kring hur vi kan hjälpa er?

Tveka inte på att höra av er till oss!